Nieuwbouw Aaldor Geldermalsen

Op het nieuwe industrietrein aan de Aaldor te Geldermalsen wordt een 

Zeer opvallend aan de woning zijn de grote eikenhouten constructies van de terrassen die zijn geplaatst. De grote balken van maar liefst 28 centimeter in het vierkant geven de woning een robuuste uitstraling. Het eiken is nergens mee behandeld en zal weldra vergrijzen. Hiermee komt de ouderwetse uitstraling naar voren die architect en opdrachtgever voor ogen hebben. Deze ouderwetse uitstraling wordt ook bereikt door het toepassen van 2e-hands oude holle dakpannen. Wellicht lijkt het dak nu wat rommelig te liggen maar de wind zal deze naar verloop van tijd beter op zijn plek leggen.

De opdracht voor van Kessel Bouw is het casco bouwen van de woning. Dit betekend dat wij de afwerking, alsmede de technische installaties niet in opdracht hebben en dat dit door de opdrachtgever zelf wordt uitbesteed.

Zeer opvallend aan de woning zijn de grote eikenhouten constructies van de terrassen die zijn geplaatst. De grote balken van maar liefst 28 centimeter in het vierkant geven de woning een robuuste uitstraling. Het eiken is nergens mee behandeld en zal weldra vergrijzen. Hiermee komt de ouderwetse uitstraling naar voren die architect en opdrachtgever voor ogen hebben. Deze ouderwetse uitstraling wordt ook bereikt door het toepassen van 2e-hands oude holle dakpannen. 

Opdrachtgever:
Architect:
Plaats:
Opgeleverd:
BVO:
Ronald van der Klei Vastgoedbeheer BV
2802 ontwerpt en adviseert
Geldermalsen
Medio oktober/november 2020
3000 M2


vloer in aanlegstaalconstructiestaalconstructie