Als bouwer zijn wij ons bewust van de invloed die onze werkzaamheden hebben op werknemers, de leefomgeving en de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. Wij werken als bouwer voortdurend aan het verduurzamen van onze footprint. Zo zijn wij trotse bezitters van het chain FSC- en het PEFC Chain of Custodycertificaat.

Maar maatschappelijke betrokkenheid leveren wij ook dichter bij huis. Zo sponsoren wij diverse verenigingen en initiatieven in de regio. U treft hieronder een kleine opsomming van de verenigingen die wij een warm hart toedragen.

 

Het 101st Airborne museum in Bastogne is één van onze MVO-projecten. Het gebouw uit 1936 – gebouwd als mess room voor het Belgische leger – is in ons eigendom en met eigen middelen gerenoveerd en hersteld met behoud van alle karakteristieke kenmerken. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was het gebouw bezet door de Duitsers, maar na de belegering van Bastogne werd het gebruikt als hospitaal door het Rode Kruis. Dit unieke gebouw is de perfecte plaats om de geschiedenis te tonen van de slag om Bastogne. De 101st Airborne Division speelde hierbij een cruciale rol en is dan ook de naamgever van het museum. Het is onze wens de herinnering aan de verschrikkingen levend te houden en een ieder ervan te doordringen dat deze oorlog de sleutel was voor onze huidige vrijheid. Als u in de buurt bent, kom dan ons museum ontdekken!

Ook dragen wij graan ons steentje bij aan de lokale kleinere verenigingen. Zo steunen wij Motorcross Club GeldermalsenVolleybalvereniging GO’97 Geldermalsen en Stichting Corsowagen Geldermalsen.