Van Kessel Bouw BV wil een moderne bouwer zijn met oog voor het verleden. Duurzaam bouwen betekent immers niet dat al het oude geen waarde meer heeft. Voor ieder project heeft dat een andere betekenis. Het bouwen van een zorginstelling is immers heel iets anders dan het renoveren van een woonhuis. Wij bouwen en verbouwen met grote aandacht voor u, het milieu, het verleden én de toekomst.

Wij verzorgen desgewenst het complete bouwtraject voor u, van vergunning, ontwerp, tekeningen, bestek tot turnkey oplevering. Allereerst worden uw wensen op papier gezet in een programma van eisen en worden ruimtelijke en technische mogelijkheden besproken. Wij noemen ons graag ‘de meedenkende aannemer’ en maken dat graag waar door nuttige inbreng op elk gebied als het om bouwen gaat. Van Kessel Bouw BV heeft een eigen ontwerp- en tekenafdeling. Dat betekent dat wij uw plannen op papier kunnen zetten of de bestaande situatie kunnen weergeven. Met deze schetsen kunnen de bouwtekeningen en later het bestek worden gemaakt.

Door onze samenwerking met een gerenommeerd architectenbureau, kunnen we vrijwel elke vorm van visualisatie voor regelen. Daarbij kunt u denken aan artistimpressions en maquettes.

U ontvangt altijd een heldere offerte. Of het nu gaat om een aanbouw, een casco of een compleet bouwproject.