In het Gelderse dorp Rumpt zijn wij druk bezig met het compleet renoveren van een woning welke omstreeks 1800 is gebouwd. Deze woonboerderij is al meermaals verbouwd maar ditmaal gaat echt alles op de schop.

In opdracht van de nieuwe eigenaars heeft van Kessel Bouw samen met AB architectuur een plan gemaakt voor het renoveren van deze woning. van Kessel Bouw werkt regelmatig samen met dit architectenbureau. Wij denken graag mee met onze klanten en kijken hoe we het meest optimale resultaat kunnen behalen binnen uw budget. Wanneer er eenmaal gestart is met de werkzaamheden is het niet te voorkomen dat er zaken wijzigen of dat er extra wensen aan het licht komen. Ook hier is dit het geval, echter ligt hier ook de kracht van onze onderneming. We zijn een meedenkende bouwer, die graag wat extra moeite steekt in een goed advies en mogelijkheden oppert waar u wellicht zelf nog niet aan heeft gedacht.

Deze woning is volledig gestript van binnen en van buiten. De kap is vervangen door een nieuwe geïsoleerde kap voorzien van nieuw riet. Verder worden de gevels opnieuw gevoegd, de kozijnen vervangen en komt overal hoogwaardig isolerende beglazing. Binnen is de volledige beganegrondvloer gesloopt en is hier een geïsoleerde betonvloer voor in de plaats gekomen welke is voorzien van vloerverwarming. Overal zijn geisoleerde voorzetwanden geplaatst en op de verdieping is een hele estrich vloer aangebracht. Deze vloer zorgt voor een goede geluidsisolatie en tevens kunnen onder deze vloer diverse installaties worden weggewerkt.

Kenmerkend in deze woning zijn de moderne toepassingen van domotica. Zo kunnen bijvoorbeeld de gordijnen elektrisch worden geopend. De bediening hiervan gebeurd via uw Ipad!

De woning is nog niet geheel klaar. Wanneer alles opgeleverd is zullen wij de foto’s op deze pagina toevoegen.

Opdrachtgever:
Architect:
Plaats:
Opgeleverd:
BVO:
Particulier
AB architectuur
Rumpt
Prognose:   Juni 2015
325m2

 

 

Opname_Sessie 1 _ 2015 _ 63Opname_Sessie 1 _ 2015 _ 61Opname_Sessie 1 _ 2015 _ 167Opname_Sessie 1 _ 2015 _ 170Opname_Sessie 1 _ 2015 _ 55

IMG_8025 IMG_8030 IMG_8038 IMG_8046 IMG_8050 IMG_8052 IMG_8056