‘De aannemer Van Kessel Bouw heeft perfect werk geleverd, de strakke afwerking en het naadloos aaneensluiten van de diverse materialen verraadt de hand van de meester’.

Dit is een citaat uit “Issue Magazine” welke een 10 pagina tellend artikel publiceerde met enkel lof en roem over deze droomwoning. Samen met Grosfeld van de Velde architecten heeft van Kessel Bouw BV in bouwteam-verband deze droomwoning gerealiseerd. De woning is energieneutraal gebouwd. De woning is rondom voorzien van een dik isolatiepakket, 3-dubbel glas en alle naden zijn luchtdicht afgewerkt. Hierdoor ontstaat een zeer comfortabele woonomgeving welke zichzelf voorziet van warmte met behulp van de zon en aardwarmte. Daarbij wordt het verbruik geminimaliseerd door gebruik van LED-verlichting, warmteterugwinning en de optimale isolatie.
Het skelet bestaat uit een staalconstructie. Hierin zijn voor zowel dak als wanden vooraf in onze werkplaats houtskeletbouw elementen gefabriceerd. Door goede voorbereiding konden diverse installaties al vooraf in de wanden worden opgenomen. Ondanks het slechte weer tijdens de bouw kon dus optimaal productie gemaakt worden in onze eigen werkplaats. Goed denkwerk vooraf heeft hier bijgedragen aan een optimaal bouwproces.

Opdrachtgever:
Architect:
Plaats:
Opgeleverd:
BVO:
Particulier
Grosfeld van der Velde architecten
Oosterhout (NB)
Augustus 2012
700m2

 

Oosterhout-Woning_post1_linkimg Oosterhout-Woning_post2 Oosterhout-Woning_post4 Domotica - Oosterhoutdetail - OosterhoutZwembad - Oosterhout